FAB.marketing

Week-update 29 mei: stappen zetten en nieuwe dingen doen

Poh, op het moment dat ik dit schrijf (donderdagmiddag) gaat er een overvloed aan dankbaarheid, waardering en geluk door mij heen. Ongekend.

Ik krijg zoveel energie van waar ik op dit moment mee bezig ben. Nog maar een paar maanden ben ik mijzelf zichtbaar aan het maken en mijn bedrijf aan het promoten op social media. In maart heb ik de stap genomen iets aan mijn personal branding te gaan doen. En wat een wereld ging er voor mij open! Ik heb zoveel leuke ondernemers ontmoet en er bieden zich steeds meer kansen aan. Oftewel, als je het nog niet doet en de stap eng vindt om jezelf te laten zien. Zet jezelf eroverheen, het is het waard voor jezelf, maar vooral ook voor je business! Ook hier draait het allemaal om de juiste mindset, uit die comfortzone en na een paar weken is het totaal niet meer gek of eng. 

Het heeft mij zoveel laten inzien. Ik ben er bijvoorbeeld achter gekomen dat ik video’s opnemen super leuk vind. Dit had ik nooit gedacht. Ik zit er zelf over na te denken om mijn blogs die ik nog steeds graag schrijf, ook op video op te nemen en iets te gaan toen met Instagram TV. Dat laatste vind ik nog wel spannend, de volgende stap dus uit mijn comfortzone. Daarnaast heb ik afgelopen donderdag een heel leuk videogesprek gehad, wat is opgenomen als publicatie op Werkpowerplatform. Dit was ook nooit op mijn pad genomen als ik social media niet effectief in had gezet. 

Ik merk steeds meer dat hoe je ergens instaat en tegenaan kijkt, zoveel invloed heeft op hoe je je voelt. Natuurlijk wist ik een paar maanden terug ook dat het nuttig zou zijn mezelf te laten zien, maarja die bergen he. Hoe maak je dan die stap? Door gewoon te gaan doen. En achteraf denk je, had ik dit maar eerder gedaan. Vaak maak je het zelf zo veel groter en spannender dan het is. Zeg ik, terwijl ik al een week op kijk tegen een afspraak bij de tandarts volgende week. Voor dit soort dingen probeer ik bovenstaande ook te bedenken, dat lukt alleen nog niet zo goed. Maar business wise lukt het gelukkig steeds beter. 

Nog even over deze week, want er zitten wat ontwikkelingen in de pijplijn! Zo heb ik een heel fijn gesprek gehad met Mintcourse, het platform waar mijn ebook ook op staat, over de cursus die ik aan het maken ben. Ik krijg zoveel energie van het maken en visualiseren van deze cursus! De basis staat, nu komt de uitwerking ervan en dat neemt het meeste tijd in beslag. Dus het duurt nog wel een aantal weken, maar een ding is zeker: de cursus komt er! Verder ben ik vooral bezig geweest met content creëren voor mijn eigen bedrijf en voor klanten. Nu lekker een lang weekend, nog even van het zonnetje genieten en vanaf dinsdag weer volle vaart vooruit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *