1:1 samenwerken

Ben jij een ambitieuze ondernemer in de trouwbranche en wil jij de nummer 1 keuze van jouw droomklant worden? Dat kan!
Content marketing

Het is echt mogelijk

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: het is zo belangrijk dat jij jouw bedrijf zichtbaar maakt bij de juiste doelgroep, met de juiste content. Als het hier mis gaat, wordt het lastig om jouw ideale klant aan te trekken en een business te bouwen waarvan zowel jij als je klant gelukkig wordt. 

En dat is precies het doel van dit drie maanden programma. We gaan samen kijken wat jouw bedrijf te bieden heeft, wie jouw ideale klant is, hoe je die kunt bereiken en hoe je content maakt die hierbij aansluit, zodat jouw business zichtbaar wordt bij de juiste mensen die met liefde voor jouw aanbod betalen. Natuurlijk blijft het niet alleen bij kijken naar.. We gaan ook echt aan de slag! 

Herken jij je in het volgende?

  • Je bent een ambitieuze ondernemer in de trouwbranche met grote doelen en dromen, maar je merkt dat je vastloopt en blijft hangen op het niveau waar je nu bent. Het is tijd om op een hoger niveau te gaan ondernemen.
  • Je ziet ondernemers om je heen met gemak grote successen behalen met hun marketingactiviteiten en vraagt je af waarom het bij jou nog niet zo gemakkelijk gaat.
  • Je hebt vaak het gevoel er alleen voor te staan. Terwijl je eigenlijk helemaal geen marketeer bent probeer je dit zo goed mogelijk te doen. Maar het is tijd om te professionaliseren. 
  • Marketing kost je te veel tijd en energie, terwijl het je weinig oplevert.
  • Je hebt een website, maar deze is totaal niet strategisch ingericht, waardoor je een hoop kansen laat liggen.

Flip the script

Het moet anders. Jij bent fantastisch in wat je doet, dus het is tijd om jou en jouw business de zichtbaarheid te geven die het verdient. Hoe fijn zou het zijn als je: 

  • Marketingactiviteiten zorgen voor een stroom aan potentiële leads, zonder dat het je heel veel tijd en energie kost.
  • Niet meer alles zelf hoeft te doen, maar je vol vertrouwen taken kunt uitbesteden aan iemand die zowel jouw business, als de trouwbranche kent en de juiste marketingervaring heeft.
  • Al jouw marketinguitingen spot on zijn, omdat ze volledig aansluiten bij jouw business, doelgroep en doelstellingen.
  • Een sterke boodschap hebt, waarmee jij jouw doelgroep meteen duidelijk maakt waarmee jij ze kunt helpen en waarom ze bij jou moeten zijn.
  • Vol vertrouwen content deelt waar je volledig achter staat en wat zo eigen voelt dat je geen seconden hoeft te twijfelen of je het online moet zetten.
Maar hoe doe je dit dan?

Door het maken van het strategisch, maar vooral uitvoervaar marketingplan en het inzetten van ijzersterke content via de juiste kanalen, zodat jouw ideale klant niet meer om jou heen kan. Al jouw marketinguitingen sluiten aan bij jouw ambitieuze doelen en laat de kracht van jouw business naar voren komen, zodat mensen met liefde voor jouw aanbod betalen zonder dat jij de goedkoopste bent.  

Dat is precies wat we gaan bereiken tijdens dit 1-op-1 traject! 

Ik help je graag orde te scheppen in de chaos, een plan te maken en te zorgen dat wat jij voor ogen hebt ook daadwerkelijk tot uitvoer komt.

Wie ben ik?

Ik ben Erika de Ridder, al jaren groot fan van alles wat met marketing te maken heeft. Ik begon mijn carrière in de trouwbranche. Als eerste marketing medewerker bij een trouwpakken-zaak, was het mijn taak om de business onder de aandacht te brengen. Al snel groeide het bedrijf en kreeg ik de kans om een mooi team om mij heen te verzamelen en mijn functie als marketing manager uit te breiden. 

Het was een fantastische tijd waarin ik onder andere verantwoordelijk was voor het resultaat van de social media campagnes, de organische zichtbaarheid zowel op social media als op Google, het ontwikkelen van een prachtig magazine (a.k.a gratis weggever voor het aantrekken van leads), het ontwikkelen en optimaliseren van content en het aansturen van het marketing team. 

Na de nodige jaren ervaring op te hebben gedaan, ben ik mijn eigen onderneming gestart. Toen ik begon met ondernemen ben ik direct aan de slag gegaan met mijn eigen marketingstrategie uitwerken en het delen van content, omdat ik wist dat dit de manier was om mijzelf onder de aandacht te brengen. En met succes, want binnen twee maanden had ik drie lange termijn klanten en na vijf maanden kon ik volledig rondkomen van mijn bedrijf. 

Mijn hart gaat sneller kloppen van marketing, van het strategische plan maken tot de uitvoering. Je hebt tenslotte niets aan een plan als je er vervolgens niets mee doet. En dat is toch wat ik vaak zie gebeuren. Dit is dan ook de reden dat ik ondernemers in de trouwbranche help met een plan maken en het implementeren van de nodige acties.

Erika de Ridder

Dit is het plan

Live strategiedag

We trappen de samenwerking af met een live strategiedag op locatie. Tijdens deze dag gaan we samen de grote lijnen bepalen van de marketingstrategie. Het is een deep-dive in jouw business, doelen en plannen. Op deze manier leer ik jou en jouw bedrijf goed kennen en kunnen we een plan maken om de gestelde doelen ook daadwerkelijk te behalen.

1-op-1 gesprekken

Tijdens de 1-op-1 gesprekken duiken we samen in te genomen en de te nemen stappen. Dit is echt maatwerk, dus ik pas me volledig aan aan jouw behoeften. We maken een plan, maar het kan ook zijn dat we hierin gaande weg moeten bijsturen. Ik ben hierin jouw rechterhand om te zorgen dat je op de juiste koers blijft. Onderwerpen waar we mee aan de slag kunnen gaan in het traject zijn: jouw ambities, je doelgroep, het maken van content, structuur aanbrengen, webteksten schrijven, SEO, social media, adverteren.

Feedback

Het is de bedoeling dat je zelf ook aan de slag gaat, maar dit betekent niet dat ik je niet help. Alles wat je doet kun je door mij laten checken om feedback te ontvangen. Werk je samen met partners zoals een Facebook expert of een SEO specialist, dan kan ik je helpen met het aansturen van deze experts zodat er nog meer resultaat behaald wordt. Je staat er niet langer alleen voor! 

Samenwerken

Ik weet dat je het als ondernemer vaak druk hebt en daarom ga ik nog een stap verder voor je: tijdens het traject kun je een 5 tal taken bij mij neerleggen. Hierbij kun je denken aan het schrijven van een SEO tekst, tot het optimaliseren van je mailfunnel en het schrijven van je social media posts. 

Lieve woorden

Online SEO cursus

Praktische info

Start!

Voor de eerste kennismaking vraag ik je om een aantal vragen te beantwoorden. Op die manier krijg ik een goed beeld van wie jij bent, wat je verwachtingen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Hier gaan we tijdens de kennismaking verder op in.

The perfect match?

Wanneer we beiden vinden dat wij de perfect match zijn, plannen we de live dag. Hiervoor ontvang je van mij op voorhand een aantal vragen, zodat ik deze dag goed kan voorbereiden en we direct de diepte in kunnen. Aan de hand hiervan maken we een planning voor de komende stappen.

Contactmomenten

De sessies zijn altijd online via Teams. Je krijgt van mij een persoonlijke link met toegang tot deze video calls. Daarnaast kun je mij iedere werkdag mailen voor vragen of feedback. Om goed samen te kunnen werken, werken we met een gezamenlijk Asana bord wat ik voor je inricht. Hier krijg je direct toegang tot wanneer we de samenwerking starten. 

Investering

In drie maanden tijd geef ik jou en je eventuele team alle kennis die ik in huis heb om jouw marketing naar een hoge niveau te tillen. Naast dat ik mijn kennis deel en zaken uit handen neem, is het ook belangrijk dat jij zelf (of een teamlid) voldoende tijd hebt voor deze samenwerking. De tijd die je nodig hebt voor het traject is ongeveer drie uur per week, al is dit volledig afhankelijk van hoe snel jij wilt gaan. Mijn advies is in ieder geval om alles eruit te halen wat erin zit!

De investering voor het drie maanden traject bedragen €3500- excl. btw. Je kunt ook in drie termijnen betalen.

BONUS: je krijgt ook drie maanden toegang tot mijn SEO cursus t.w.v €119,- en een zeer uitgebreid advies rapport om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren.