Jarig zijn en dankbaarheid

Week-update 24 mei: jarig in corona tijd en dankbaar zijn voor wat je hebt

De week waarin ik jarig was, voor het eerst een actie deed en even stilstond bij het leven. Dat laatste klinkt wel heel zwaar en dat was het absoluut niet. 

Dinsdag was ik jarig, niet echt een verjaardag zoals andere jaren, maar ik heb een onwijs leuke dag gehad. Misschien was het juiste door het hele corona virus nog wel extra bijzonder. ‘s Avonds stonden als verrassing mijn vriendinnetjes voor de deur en hebben we heerlijk met elkaar geborreld in de tuin. Na al die weken elkaar niet gezien te hebben, was het zo fijn om weer met elkaar te zijn en te kunnen kletsen alsof er niets aan de hand was. 

Het deed mij ook beseffen hoe gelukkig ik ben met de mensen om mij heen en dat ik zo blij moet zijn met alles wat ik wel heb. Natuurlijk zijn er spanningen en is de toekomst onzeker, maar is die dat niet altijd? De afgelopen weken heb ik mij zo bezig gehouden met wat er allemaal zou kunnen gebeuren. Deze week ben ik meer gaan kijken naar wat ik allemaal wel heb en naar de positieve dingen die er allemaal gebeuren. Dit geeft direct een zo veel positiever gevoel. 

Voor mijn verjaardag heb ik een ebook gekregen, mega goed cadeau! Het eerste boek dat ik erop heb gezet is Master Your Mindset van Michael Pilarczyk. Mocht je hem nog niet gelezen hebben en maar enigszins open staan voor de wet van de aantrekkingskracht of het ontwikkelen van je mindset, lees dit boek! 

Business wise merk ik dat een goede mindset ook zo veel verschil kan maken. Deze week deed ik een actie, waar ik eigenlijk niet zo’n fan van ben aangezien ik volledig achter de prijzen sta en 100% zeker weet dat die prijs het meer dan waard is. Maar ik was jarig en dan wil je ook iets geven. Dus een kortingsactie en wat ben ik nu dankbaar voor de mensen die er gebruik van hebben gemaakt. Het is zo fijn om ondernemers te kunnen helpen de stap te maken om te beginnen met SEO. 

Nog iets om dankbaar voor te zijn dus, dat ik de kans heb dit bedrijf in te richten zoals ik het zelf voor ogen heb. Waar ben jij dankbaar voor op dit moment?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *