Online SEO cursus

De cursus die ervoor zorgt dat jij precies weet hoe jij jouw ideale klant op je website krijgt via Google.
SEO cursus

Het is tijd om jouw website voor je te laten werken

Jouw website is een bron van inkomsten, het is de manier om jouw ideale klant aan je te verbinden en jouw omzet te vergroten.

Lijkt dit voor jou nog een ver van je bed show? Dan gaat er iets mis. Vaak mist het bij ondernemers aan kennis of is het lastig om de kennis die er is concreet te maken. Want wat is nu de eerste stap om jouw website vindbaar te maken in Google?

Dat is waarom ik deze Online SEO Cursus heb ontwikkeld. Het is namelijk ook voor jou mogelijk om die posities in Google te krijgen die daadwerkelijk bijdragen aan jouw succes. We gaan ervoor zorgen dat jij precies weet welke stappen jij moet nemen om jouw website beter vindbaar te maken.

 

"Jouw manier van uitleggen is heel fijn. De combinatie van filmpjes, teksten en vragen die je kan stellen zorgen voor een actie stand."

Herken jij je in een van de volgende frustraties:

  • Je hebt veel tijd en energie in je website gestoken en nu levert hij nauwelijks tot niets op.
  • Je weet niet welke stappen je moet nemen om je website beter vindbaar te maken. 
  • Je hebt geen idee op welke zoekwoorden je vindbaar moet zijn.
  • Een strategie om je website beter vindbaar te maken ontbreekt.
  • Je krijgt de vraag vanuit klanten of je ook SEO mee kan nemen in de diensten die je aanbiedt, maar je hebt hier nog niet veel ervaring mee.

Dan is het tijd voor actie!

We gaan ervoor zorgen dat jij precies weet welke acties jij moet nemen om jouw website vindbaar te maken in Google, zodat jij bezoekers aan gaat trekken die ook daadwerkelijk interesse hebben in jouw aanbod. Dat is een van de mooiste dingen aan Google. Mensen zijn zelf op zoek naar een oplossing, naar jou! Het is toch zonde om hier geen gebruik van te maken. Die website heb je toch al, zet hem dan ook in om jouw business te laten groeien.

"Ik ben al een gevorderde in seo en ik vond jouw cursus echt super duidelijk. Voor mij vielen de puzzelstukjes beter op hun plek met jouw uitleg. Wat ik al wist weet ik nu nog beter toe te passen."

Voor wie is deze online SEO cursus?

Deze cursus is voor iedereen die meer resultaten wil behalen met de website. Hij is perfect voor zelfstandig ondernemers die zelf hun website in beheer hebben. Ook voor VA’s en websitebouwers die andere helpen met het beheer en optimaliseren van hun website is het een waardevolle toevoeging aan hun diensten. Naast dat je drie maanden toegang krijgt tot de modules, krijg je ook toegang tot de chat waarin jij jouw persoonlijke vragen kunt stellen. Je gaat zelf de stappen nemen, maar ik ben er om jou te supporten!

Wat maakt deze cursus anders dan andere online SEO cursussen?

Deelnemers van de online SEO cursus geven aan dat deze cursus een stuk praktischer is dan dat ze gewend zijn. Ik probeer onwijs veel voorbeelden die je kunt gebruiken in jouw persoonlijke situatie. Door middel van video’s laat ik je precies zien hoe verschillende tools werken en hoe jij zelf te werk kunt gaan. Veel cursussen zijn erg theoretisch, natuurlijk leer je de theoretische kennis maar je gaat ook dingen doen. Stap voor stap gaan we optimalisaties aanbrengen om jouw website beter vindbaar te maken. Na deze cursus heb je een duidelijke strategie en weet je welke zaken jij aan je website moet veranderen en hoe je dit doet. 

Daarnaast is de chatfunctie een gewaardeerde toevoeging aan deze online cursus. Online cursussen zijn een fantastische manier om nieuwe dingen te leren, maar je staat er vaak alleen voor. Nu niet! Door de chatfunctie kun jij jouw persoonlijke vragen stellen. Twijfel je ergens over, kom je ergens niet uit of ben je juist mega enthousiast over wat je hebt bereikt? Deel het met mij! Daar ben ik voor, ik ben er een maand lang voor je om je te helpen. 

Dit komt er allemaal aan bod:

First things first: basis principes SEO

Voordat je kunt beginnen met het optimaliseren van je website moet je de belangrijkste basis principes van SEO leren. Dus daar beginnen we mee, zodat jij precies weet wat je nu eigenlijk aan het doen bent. 

Inzicht in jouw business: welke zoekwoorden passen er bij jou?

Het is essentieel een duidelijk beeld te hebben van jouw business om te kunnen bepalen welke zoekwoorden voor jou belangrijk zijn. We gaan daarom even terug naar het begin. Wat wil jij met jouw business bereiken en wat maakt jouw business zo uniek?

Inzicht: data analyse

Je wilt natuurlijk precies weten waar je staat en wat jouw inspanningen voor resultaten geeft. Daarom gaan we ervoor zorgen dat jij de juiste data verzameld via Google Analytics en Google Search Console. 

"Ik heb eindelijk mijn analytics en search console juist ingesteld! Daar ben ik zo blij mee!"

Zoekwoorden onderzoek

Zodra je weet welke woorden er bij jouw business passen gaan we kijken of deze woorden ook daadwerkelijk interessant zijn om op vindbaar te worden. Als je dit niet goed onderzoekt heb je niets aan de SEO strategie die je gaat maken.

Concurrentie analyseren: wat doet de rest van de markt?

Je online concurrenten zijn andere concurrenten dan je misschien fysiek om je heen ziet. We gaan daarom kijken wat jouw concurrenten online doen en hoe jij hier op in kunt spelen, zodat jij een nog sterkere site kunt neerzetten.

Impact maken met de content die je schrijft

De content op je website bepaalt voor een groot gedeelte jouw zichtbaarheid in Google. Je leert daarom precies hoe jij ijzersterke content schrijft om Google te laten zien waar jouw website over gaat, uitaard zonder jouw doelgroep uit het oog te verliezen. Na het volgen van deze cursus weet jij hoe jij op verschillende facetten impact maakt met de content die je deelt. 

Website optimalisatie: hoe maak je een ijzersterke SEO webpagina?

Natuurlijk gaan we ook zorgen dat jij een webpagina in kunt richten op een manier dat Google hem begrijpt. Je hebt namelijk niets aan kennis, wanneer je deze niet op je website toepast. 

Linkbuilding: hoe zet je het effectief zelf in?

Een interne en externe linkstructuur draagt bij aan jouw vindbaarheid in Google. Denk je nu EEN WAT? Geen paniek. Ik leg dit volledig aan je uit en jij kunt bepalen welke stappen je als eerste zelf neemt. Ook hier geldt, met de juiste kennis en strategie kun je ook op dit vlak de nodige stappen zelf zetten.

BONUS: SEO blogstrategie

Een blog is de ultieme manier om jouw droomklant aan je te verbinden. Daarnaast kun je met een blog heel goed jouw zichtbaarheid in Google vergroten. Hoe je dit doet leer je allemaal in deze bonusmodule.

Praktische info

Kosten

De kosten voor de gehele SEO cursus inclusief persoonlijke begeleiding via de chat zijn €129,-. Je krijgt hierbij 3 maanden toegang tot al het cursus materiaal en ik ben er als persoonlijke cheerleader om je te ondersteunen!

Start!

Wanneer je de SEO cursus hebt gekocht krijg je toegang tot jouw persoonlijke Pluvo account. Hierin vind je alle lessen en de chatfunctie. Je kunt direct aan de slag met de modules!

Chatfunctie

Een maand lang kun jij jouw persoonlijke vragen stellen via de chatfunctie. Ik beantwoord alle berichtjes in de chat zo snel mogelijk maar zeker binnen twee werkdagen.

Nog vragen?

Wanneer je nog vragen hebt of ergens over twijfelt stuur mij dan zeker even een mailtje op info@fab-marketing.nl. 

In totaal krijg je 3 maanden toegang tot alle modules. Door deze harde deadline heb jij een extra stok achter de deur om het ook echt te gaan doen. Dit is geen cursus om op de plank te laten liggen.

Wanneer jij niet tevreden bent ontvang ik graag een mailtje van je op info@fab-marketing.nl o.v.v: Niet tevreden over SEO cursus. Je krijgt vervolgens het geld terug gestort.

Let op: het is na 1 maand niet meer mogelijk om geld terug te krijgen. 

Jij bent de enige die kan bepalen of jij dit op dit moment nodig hebt. Het enige dat ik je kan zeggen is dat wanneer jij nu nog niets uit je website haalt, je geld laat liggen en dat is natuurlijk super zonde!

 

In principe kun je alle modules binnen een maand afronden als je iedere week gemiddeld 3 uur de tijd neemt om de lesstof te bekijken en de opdrachten te maken. 

Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@fab-marketing.nl dan kan ik je vragen persoonlijk beantwoorden. 

Een maand lang kun jij jouw persoonlijke vragen stellen via de chat. Daarnaast is het altijd mogelijk een 1-op-1 sessie in te plannen van ongeveer een uur. Voor jou als deelnemer van de SEO cursus zijn de kosten hiervoor €60,-.