SEO
Live Dag
11 augustus

Maak jouw website vindbaar in Google, zodat klanten met oprechte interesse jou vinden in plaats van andersom.

FAB.marketing
Writersblock

Een dag volledig in het teken van jouw online vindbaarheid

Stel je eens voor, dat je straks op de eerste pagina van Google verschijnt als toekomstige klanten zoeken naar jouw producten of diensten. Dat is een van de grootste voordelen van vindbaar zijn in Google, mensen zijn zelf actief op zoek!

Tijdens de SEO live dag leer jij precies wat je moet doen om jouw website vindbaar te maken in Google. Je leert niet alleen alles over het optimaliseren van jouw website, maar gaat dit ook direct toepassen. Hierdoor weet je ook hoe je alles in de praktijk brengt en kun je direct resultaat zien!

Dit gaan we doen

Voorbereiding
persoonlijk gesprek & zoekwoordenonderzoek

Voorafgaand aan de live dag ontvang je een vragenlijst en gaan we persoonlijk in gesprek. Op deze manier kan ik een professioneel zoekwoordenonderzoek voor jouw bedrijf maken. Deze ontvang je minimaal 3 dagen voor de live dag, zodat je deze kunt doornemen en de meest relevante zoekwoorden alvast kunt selecteren.

Live dag
Direct toepassen wat je hebt geleerd

Tijdens de live dag leer jij alles over:

  • Hoe je de juiste zoekwoorden kiest.
  • Hoe je een goede SEO tekst schrijft.
  • Hoe je deze tekst op de juiste manier publiceert op je website.
  • Welke technische optimalisaties er nog nodig zijn.
  • Hoe je linkbuiliding in kunt zetten
  • Welke tools het optimaliseren van jouw website gemakkelijke maken.

Daarnaast ontvang je een persoonlijk zoekwoordenonderzoek waar jij de komende maanden mee vooruit kunt.

De live dag vindt plaats in een Breda, waar we niet alleen hard werken, maar ook kunnen genieten van een heerlijke lunch, koffie, thee en tussendoortjes.

Aftercare
Adviesgesprek

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je na de live dag binnen een maand een call inplannen (60 minuten) om eventuele vragen die je nog hebt te kunnen stellen.

Kortom, deze SEO live dag is voor jou als je een ambitieuze ondernemer bent die een professionaliseringsslag wil maken in de online vindbaarheid van jouw bedrijf.

Investering

De live dag is van 9:00u tot 17:00 en staat geheel in het teken van werken aan jouw business. Het kost je daarnaast ongeveer 1,5 uur aan voorbereidingstijd en het is prettig als je na de live dag tijd hebt om het een en ander te integreren. 

De financiële investering is nu slechts €444,- voor de gehele dag, het persoonlijke zoekwoorden onderzoek, de voorbereidingscall en de aftercare.

Let op: dit is een pilot prijs en geldt alleen voor de live dag van 11 augustus!

Aanmelden

Om iedereen voldoende tijd en aandacht te geven zijn er slechts 4 plekken voor de live dag beschikbaar. 

Wees er dus snel bij om ervoor te zorgen dat jij erbij kunt zijn!

Vul het aanmeldformulier hiernaast in en je ontvangt een mail om de aanmelding definitief te maken en de voorbereidingscall in te plannen. 

Momenteel zijn er nog 2 plekken!

FAQ

Ik weet nog niet of en wanneer er een volgende live dag komt. Een ding is zeker de volgende live dag zal niet meer voor deze pilotprijs zijn! Zodra ik weer een live dag organiseer, zal ik dit via mijn Instagram en e-maillijst delen. 

In principe niet, het zoekwoorden onderzoek maak ik voor je met een betaalde tool. Tijdens de live dag krijg je suggesties voor tools die je kunt gebruiken. Dit zullen zowel betaalde als gratis tools zijn. 

Uiteraard! Geef uiterlijk 3 dagen voor de live dag je dieetwensen door, dan kunnen we er zeker rekening me houden.