SEO Mastermind
Live Dag

Maak jouw website vindbaar in Google. Meld je aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste bericht over de nieuwe datum.

FAB.marketing
Writersblock

Een dag volledig in het teken van jouw online vindbaarheid

Stel je eens voor, dat je straks op de eerste pagina van Google verschijnt als toekomstige bruidsparen zoeken naar jouw producten of diensten. 

Dankzij onze kleine groep, met maximaal 5 ondernemers uit de trouwbranche, kun je alles leren over het optimaliseren van jouw website voor Google, dit direct toepassen op jouw website. Daarnaast leer je andere ondernemers uit de branche kennen die net zo gedreven en ambitieus zijn als jij. 

Dit gaan we doen

Voorbereiding
persoonlijk gesprek & zoekwoordenonderzoek

Voorafgaand aan de mastermind ontvang je een uitgebreide vragenlijst en gaan we persoonlijk in gesprek. Op deze manier kan ik een professioneel zoekwoordenonderzoek voor jouw bedrijf maken. Deze ontvang je minimaal 3 dagen voor de mastermind, zodat je deze goed kunt doornemen en de meest relevante zoekwoorden alvast kunt selecteren.

Live dag
Direct toepassen wat je hebt geleerd

Tijdens de mastermind leer jij alles over hoe je de juiste zoekwoorden kiest, hoe je een goede SEO tekst schrijft en hoe je deze tekst op de juiste manier publiceert op je website. Daarnaast ontdek je wat jouw website nodig heeft om hem verder te optimaliseren en welke handige SEO tools je kunt gebruiken om het jezelf nog makkelijker te maken.

De mastermind vindt plaats in Worklab Breda, waar we niet alleen hard werken, maar ook kunnen genieten van een heerlijke lunch, koffie, thee en tussendoortjes. 

Aftercare
Adviesgesprek

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je na de mastermind binnen een maand nog een call inplannen om eventuele vragen die je nog hebt te kunnen stellen.

Kortom, deze mastermind is voor jou als je een ambitieuze ondernemer in de trouwbranche bent die een professionaliseringsslag wil maken in de marketingaspecten binnen het bedrijf.

Investering

De live dag is van 9:00u tot 17:30. Dit betekent dat deze dag geheel in het teken staat van werken aan jouw business. Het kost je daarnaast ongeveer 1,5 uur aan voorbereidingstijd en het is prettig als je na de live dag nog tijd hebt om het een en ander te integreren. 

De financiële investering is  €555,- voor de gehele dag + het persoonlijke zoekwoorden onderzoek.

Wanneer jij je nu aanmeldt krijg je de mogelijkheid om je als eerste aan te melden en ontvang je eenmalig €200,- korting. De investering is dan nog slechts €355,-.

Twijfel niet langer en vul hieronder je gegevens in om als eerste te horen wanneer de nieuwe datum bekend is.

Lieve woorden

FAQ

Uiteraard! Geef uiterlijk 3 dagen voor de masterclass je dieetwensen door, dan kunnen we er zeker rekening me houden. 

In principe niet, het zoekwoorden onderzoek maak ik voor je met een betaalde tool. Tijdens de mastermind krijg je suggesties voor tools die je kunt gebruiken. Dit zullen zowel betaalde als gratis tools zijn.