Samenwerken

SEO KICKSTART

Een goed begin is het halve werk, zeker bij SEO! Zet samen met mij een goede basis neer om zelf op door te kunnen bouwen.

Ben jij klaar voor jouw online succes?

Ben jij startend onderneemster en klaar om van jouw business een succes te maken? Heb je alleen geen kaas gegeten van SEO en weet je niet waar je moet beginnen om je website vindbaar te maken in Google? Dan is de SEO Kickstart precies wat je nodig hebt! 

Als starter is er vaak nog geen budget om een marketing bureau in te huren. Daarentegen heb je vaak wel de tijd en de drive om veel zelf te kunnen doen. Maar waar begin je? Laat mij je helpen met het opstellen van een plan op basis van een gedegen onderzoek. Hierdoor weet jij precies welke stappen je moet zetten om je website op de belangrijkste zoektermen vindbaar te maken. 

Start vandaag nog met het bouwen van een goed fundament.

Zonder fundament hebt je niets om op de bouwen, dit geldt ook voor je business en je online vindbaarheid. Je kunt niet aan slechts een knop draaien en gaan wachten op succes.

Waarom nu moet investering in je vindbaarheid binnen Google:

 • Mensen zijn op zoek naar iets, ze komen op eigen initiatief op jouw website en jij biedt de oplossing voor het probleem dat ze hebben. Je krijgt dus super relevant verkeer op je website! 
 • Google is ‘s werelds meest bekende en grootste zoekmachine, de kans is vrij aannemelijk dat ook jouw doelgroep deze zoekmachine gebruikt om hier informatie te vinden. 
 • Je wordt niet beperkt door budget. Wanneer je bij een advertentie stopt met betalen ben je niet meer zichtbaar. 
 • SEO is een lange termijn strategie. Je bouwt niet in een dag een goed fundament, maar wanneer je eenmaal goed zichtbaar bent, blijf je hier ook lang op zichtbaar.
 • Iedereen kan SEO technieken toepassen, ook jij! 
 • Je resultaat binnen Google is afhankelijk van de kwaliteit van je website, je wordt dus gedwongen een goede website te maken met waardevolle inhoud.

Wat we gaan doen

Het allerbelangrijkste wanneer je begint met het optimaliseren van je website om beter vindbaar te worden binnen Google is het zoekwoord onderzoek. Zonder onderzoek, geen goede strategie en zeker niet de juiste resultaten. Bij de SEO Kickstart zorg ik ervoor dat er een gedegen onderzoek wordt gedaan. Ik ga kijken welke woorden allemaal relevant zijn voor jouw business, maar ook of hier op wordt gezocht binnen Google en hoe hoog de concurrentie is op deze woorden. Op basis hiervan kiezen we samen een aantal focus zoekwoorden, dit is het begin van het advies rapport. In het advies rapport leg ik je precies uit wat je aan je website moet veranderen om op deze focuswoorden zichtbaar te worden. Daarnaast kijk ik natuurlijk ook naar het geheel van je website, hoe kunnen we de bezoeker op de pagina’s die je aan gaat passen of aan gaat maken overhalen tot het doen van een actie? Zijn er technische aspecten in de website die nog niet goed zijn en je resultaten binnen Google in de weg staan? Dit alles wordt in een advies rapport opgesteld, zodat jij weet welke stappen je moet nemen om de gewenste resultaten te behalen. 

Nog even stap voor stap:

 1. We beginnen met een telefonische kennismaking aan de hand van het intakeformulier dat jij hebt ingevuld.
 2. Vervolgens ga ik voor je aan de slag met het zoekwoordenonderzoek, en stel ik mijn advies op met betrekking tot de focuszoekwoorden. 
 3. We gaan telefonisch in overleg om de focuszoekwoorden vast te zetten. 
 4. Aan de hand van de focuszoekwoorden ga ik een analyse en adviesrapport maken, met hierin stap voor stap wat jij moet doen om hierop vindbaar te worden. 
 5. Ik maak een website audit waarin de technische aspecten naar voren komen, zoals de snelheid van je website, 404-meldingen, pagina’s met dubbele titels etc. 
 6. Per focuszoekwoord wordt aangegeven wat de meta content moet worden en welke koppen er op de pagina’s gebruikt kunnen worden, op basis hiervan kun jij de pagina’s gaan maken. 
 7. Wanneer het rapport klaar is plannen we een call om het te bespreken, zodat jij direct vragen kunt stellen als iets niet duidelijk is. 
 8. Vervolgens ga jij met jouw website aan de slag en plannen we een paar weken later nog een call om eventuele vragen te bespreken en te kijken of ik nog feedback heb op de aanpassingen die je hebt gedaan. 
Wat zijn heading tags (website koppen)?

Dit programma is voor jou als jij:

 •  Jij je eigen website beheert 
 • Nog geen budget hebt om alles uit te besteden en wel de drive en de tijd hebt om zaken zelf op te pakken
 • Niet weet hoe je moet beginnen met het optimaliseren van je website voor betere resultaten in Google. 
 • Een ijzersterk fundament wilt neerzetten om jouw website beter vindbaar te maken en zo relevant verkeer naar je website te trekken.

Wat anderen zeggen..

Investering

Voor niets gaat de zon op, maar behaal je geen successen. Na het ontvangen van het advies en stappenplan ga jij zelf aan de slag met het schrijven/aanpassen van de teksten en het verbeteren van je website. De financiële investering voor dit traject is €825,-. Daarvoor komen we 3 keer (online) samen en ontvang je de uitgebreide analyses en het advies rapport met daarin stap voor stap wat jij moet doen om je website SEO-proof te maken.

Over mij

Een keertje kennismaken?

Erika de Ridder

Hi, ik ben Erika. Al vele jaren actief als marketing specialist, gespecialiseerd in het schrijven van content en SEO. Met mijn bedrijf FAB.marketing help ik solopreneurs hun business beter vindbaar te maken. Dit doe ik door middel van online cursussen en persoonlijke begeleiding.

Daarnaast schrijf ik content voor verschillende bedrijven. Wil je een keertje kennismaken of heb je vragen over mijn aanbod? Neem dan gerust contact met mij op! 

Fab.marketing advies