The Miracle Morning

Week-update 14 juni: Start van The Miracle Morning

Deze week ben ik begonnen aan The Miracle Morning. Aan de hand van het gelijkgenaamde boek ben ik maandag met frisse moed om 6.00u opgestaan. Nu denk je misschien waarom in godsnaam? Het is even schakelen, maar ook echt heerlijk. 

Van nature ben ik nooit echt een uitslaper geweest, dus vroeg op staan is geen enkel probleem. Natuurlijk heb ik ook echt wel momenten gehad afgelopen week dat ik niet uit mijn bed wilde komen, maar ja ik kon niet in de eerste week van mijn challenge al afhaken. Ik wist al dat het heerlijk is om voordat de meeste mensen wakker zijn aan de slag te gaan. Dit bestond voor mij van in bed blogs schrijven, tot een uur wandelen voordat iedereen aan het werk gaat. Nu besteed ik dat uur eerder bewust aan persoonlijke ontwikkeling. 

Dit resulteert in het feit dat ik er iedere avond naar uit kijk om de volgende ochtend mijn routine te doen. Ik kan nog niet zeggen dat ik er heel goed in ben, want ik vind mediteren en visualiseren mega moeilijk. Toch blijf ik het 30 dagen proberen, het is tenslotte een 30 dagen challenge die ik ben aangegaan. Wie weet denk ik na deze 30 dagen, nooit meer! Of ik vind het fantastisch en ga er lekker mee door. Om eerlijk te zijn heb ik nog geen idee hoe ik er dan in sta. 

Wat ik nu merk is dat ik er positiever door ben en mij bewuster ben van de doelen die ik heb. Door iedere ochtend bewust stil te staan bij wat je wilt bereiken, krijg ik ook steeds duidelijker voor ogen wat belangrijk is. Dit geldt zowel voor mij persoonlijk, als voor mijn bedrijf. Dus dat is voor nu al een positief effect. Ik beloof je dat ik niet iedere week een blog deel over TMM, dat is een beetje saai. Maar over 30 dagen komt er sowieso een update!

Het leek ook wel of er deze week meer positiviteit op mij af kwam. Dit kan ook komen door al het harde werken van de afgelopen weken, maar ik vond het heerlijk. Ik heb verschillende gesprekken met potentiële klanten gehad, waar hoogstwaarschijnlijk ook het een en ander uit gaat komen. Natuurlijk is het leuk om nieuwe klanten te mogen verwelkomen, maar het is ook fantastisch om zoveel ondernemers te spreken over hun bedrijf en doelen. Hoe leuk als je daar dan een bijdrage aan kunt leveren!
Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *