The Miracle Morning - FAB.marketing

Mooie ontwikkelingen en bijgeloof?

Al meer dan een maand doe ik plichtsgetrouw iedere ochtend The Miracle Morning (TMM). In het begin was het onwennig, ik had geen idee of en wat voor positief effect dit op mij zou hebben. De verhalen die ik erover las waren veelbelovend, dus het was de moeite waard om eens zelf te proberen. 

Ik moet je bekennen, ik sta niet iedere ochtend meer om 5.45 naast mijn bed. De wekker gaat om 6.15, om aan mijn dag te beginnen. Waar ik de eerste twee weken echt heb geprobeerd te visualiseren, heb ik dit de laatste weken opgegeven. Hoe doen mensen dit? Niet mijn ding, tot nu toe. Ik heb mijn eigen draai gegeven aan TMM die voor mij werkt. Bestaande uit mediteren (wie had dat ooit gedacht), schrijven, lezen, affirmaties en sporten. Dit alles bij elkaar duurt ongeveer 1,5 uur, wat vooral te maken heeft met het feit dat ik toch zeker 45 minuten beweeg ‘s ochtends. Van een eigen bedacht circuit tot lekker buiten wandelen, net waar ik mij goed bij voel. 

De afgelopen weken zijn er een aantal dingen heel mooi op hun plek gevallen. Ik heb super leuke nieuwe klanten mogen verwelkomen. Leuke ondernemers ontmoet voor samenwerkingen en mijn Instagram groeit bijzonder goed. Ik weet het, het aantal volgers is niet het belangrijkste, maar het is wel heel leuk om te zien dat mensen je steeds beter via dit kanaal vinden. Daarbij komt dat ik totaal geen stress ervaar of spanningen, ik zou bijna zeggen dat dit door TMM komt. Meer eerlijk, ik weet oprecht niet of dat ook echt zo is. Misschien komt het door TMM, misschien niet, i don’t know. Het is in ieder geval de moeite waard om er mee door te blijven gaan, want wie weet brengt het nog wel meer moois met zich mee.

Misschien ook niet, maar ik zit op dit moment zo goed in mijn vel dat ik het niet los durf te laten. Ook niet helemaal de juiste insteek om vast te houden aan iets vanuit angst. Toch voelt het op dit moment goed genoeg om door te gaan. Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *