Meer tijd, wat nu?

Week-update 17 mei: meer tijd, wat nu?

De week dat ik meer tijd kreeg en dit verlammend werkte. Wat is er mis met mij dacht ik? Al snel sprak ik mijn business vriendinnetjes en bleek het niet iets geks te zijn. Dit was de eerste week dat ik een dag extra tijd had om aan mijn bedrijf te werken. Het betekende ook de eerste maand waarin mijn inkomen een stuk minder is, wanneer ik niet zelf wat extra verdien.

Het leek mij heerlijk! Na de drukte van de afgelopen weken waarin ik weekenden en avonden zat te werken, dacht ik dat een extra dag geweldig zou zijn. Was dat even een tegenvaller. 

De opdrachten waar ik de afgelopen weken zo druk mee ben geweest zijn vrijwel allemaal afgerond. Dus daar zat ik dinsdag, braaf om 8.30 achter mijn bureau. Voor mij een hele lijst met taken die ik allemaal nog wilde oppakken. Ik begon goed, een tekst gecheckt, wat telefoontjes gepleegd, maar toen ik er even niet uitkwam met mijn ebook en de video’s die ik daarbij op wil nemen, nam dat gevoel de overhand. Dit was dus rond een uur of elf. 

Na ik denk wel 35 opnames te hebben verwijderd, was de frustratie in de filmpjes die volgde van mijn gezicht af te lezen. Dus, dan maar een andere taak die iedere keer bleef liggen. Ik opende Mailchimp om een begin te maken met mijn geautomatiseerde mailfunnel. Na een uur wild klikken en proberen, was het resultaat.. niets. Tenminste niets van wat ik in gedachten had. 

De moed zakte in mijn schoenen en de  onzekerheid sloeg toe. Om dit van mij af te zetten ben ik naar de Gamma gereden om verf te halen, om vervolgens op de bank te gaan zitten en chocolade te eten. Je begrijpt, ik kon deze dag niet echt omschrijven als een topdag. De druk die ik mezelf had opgelegd, had zo verlammend gewerkt dat ik niets uit handen kreeg. Van de positieve mindset van de afgelopen weken, was weinig meer te zien. 

Maar, wat bleek ik ben niet de enige die hier last van heeft. Toen ik dit met mijn business vriendinnetjes besprak, kreeg ik veel herkenning terug. Gelukkig, het lag niet aan mij en het gaat over. Dat bleek ook wel, ik weet dat ik op de goede weg zat met wat ik deed. Ik weet hoe leuk ik het vind en wat er echt belangrijk is. Ik kan voor nu ook prima zonder funnel. En die video’s, daar heb ik wat extra tips voor gekregen van mensen die het al vaker hebben gedaan. 

Nu weekend vieren, even ontspannen en volgende week weer aan de slag! Helemaal zin in, want volgende week wordt een leuke week🎉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *