1:1 samenwerking

Leer hoe jij je website en social media kanalen strategisch inzet, zodat je met gemak ideale klanten aantrekt.
Marketing coach

Het is echt mogelijk

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: het is zo belangrijk dat jij jouw bedrijf zichtbaar maakt bij de juiste doelgroep, met de juiste content. Als het hier mis gaat, wordt het lastig om jouw ideale klant aan te trekken en een business te bouwen waarvan zowel jij als je klant gelukkig wordt. Want als onderneemster draait het niet alleen om de klant, jij bent net zo belangrijk!

We gaan ervoor zorgen dat jij jezelf en jouw business in het middelpunt weet te zetten. Samen bepalen we de juiste strategie, kijken wat jouw bedrijf te bieden heeft, wie jouw ideale klant is, hoe je die kunt bereiken en hoe je content maakt die hierbij aansluit. Dit alles om ervoor te zorgen dat jouw business zichtbaar wordt bij de juiste doelgroep. Natuurlijk blijft het niet alleen bij kijken naar.. We gaan ook echt aan de slag! Geen excuses meer of uitstelgedrag, jij maakt nu de keuze om 100% voor jouw dromen te gaan en ik ga je daarbij helpen!

Herken jij je in het volgende?

 • Je hebt een website, maar deze is totaal niet strategisch ingericht, waardoor je een hoop kansen laat liggen.
 • Je bent een ambitieuze ondernemer met grote doelen en dromen, maar het lukt je maar niet om dit in de juiste woorden te vangen en daarmee je doelgroep echt aan te spreken.
 • Je ziet iedereen om je heen actief online bezig zijn en wilt dit ook, maar dan wel op jouw eigen manier.
 • Je hebt het gevoel dat de content die je maakt niet bij de juiste personen terecht komt, maar je hebt geen idee wat je anders zou kunnen doen.
 • Jezelf online zichtbaar maken kost je te veel tijd en energie, terwijl het je weinig oplevert.

Flip the script

Het moet anders. Jij bent fantastisch in wat je doet, dus het is tijd om jou en jouw business de zichtbaarheid te geven die het verdient. Hoe fijn zou het zijn als je: 

 • Met gemak nieuwe klanten aantrekt, omdat elk stuk content dat je deelt precies de juiste snaar raakt. 
 • Een sterke boodschap hebt, waarmee jij jouw doelgroep meteen duidelijk maakt waarmee jij ze kunt helpen en waarom ze bij jou moeten zijn. 
 • Vol vertrouwen content deelt waar je volledig achter staat en wat zo eigen voelt dat je geen seconden hoeft te twijfelen of je het online moet zetten.
 • Website en social media kanalen elkaar versterken, zodat jouw ideale klant jou gemakkelijk vindt.
Maar hoe doe je dit dan?

Door een sterk strategisch marketing plan én het delen van sterke content. Zodat jij precies weet welke stappen jij moet nemen om jouw business onder de aandacht te brengen bij jouw ideale klant.

Dat is precies wat we gaan doen tijdens dit 1-op-1 traject! 

Ik help je graag de ijzersterk marketingplan te maken om jouw ideale klant te bereiken en deze om te zetten tot betalende klant.

Wie ben ik?

Ik ben Erika de Ridder, al jaren groot fan van alles wat met marketing te maken heeft. Na de nodige jaren ervaring op te hebben gedaan in het bedrijfsleven, ben ik mijn eigen onderneming gestart. Toen ik begon met ondernemen ben ik direct content gaan delen, omdat ik wist dat dit de manier was om mijzelf onder de aandacht te brengen. En met succes, want binnen twee maanden had ik drie lange termijn klanten en na vijf maanden kon ik volledig rondkomen van mijn bedrijf. 

Denk jij nu, ja jij hebt makkelijk praten. Jij weet wat je moet delen en schudt die tekst zo uit je mouw. Dat klopt deels, door mijn marketing achtergrond en liefde voor schrijven is het misschien makkelijker. Maar het gaat er niet alleen om dat je de woorden op papier krijgt. Het allerbelangrijkste is dat jij met die woorden jouw doelgroep bereikt en hier ook daadwerkelijk klanten uithaalt. En ik ben ervan overtuigd dat iedereen dit kan. Je hebt alleen even de juiste handvatten nodig.

Mijn hart gaat sneller kloppen van marketing en het strategisch inzetten van content en dat is precies waar ik jou bij ga helpen. Jij bent de expert in jouw vakgebied en samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw doelgroep jou als the go to person gaat zien!  

Wij zijn een match als..

 • Je een ijzersterke marketingstrategie wilt neerzetten, waarmee jij je online zichtbaarheid vergroot en meer klanten aantrekt.
 • Je klaar bent met in je eentje aanmodderen; het is tijd voor actie!
 • Je niet bang bent om uit je comfortzone te stappen, want je weet dat daar de grootste groei ligt.
 • Je weinig resultaat haalt uit je website en social media en je daar graag verandering in wilt brengen.
 • Je niet alleen dingen uit handen wilt geven, maar ook zelf de nodige kennis op wilt doen.
 • Jij een net als ik een gevoelsmens bent en klaar bent om de diepte in te gaan.
Content marketing coach

Dit is het plan

1-op-1 gesprekken

Tijdens de 1-op-1 gesprekken duiken we samen in je bedrijf om te kijken welke content je het beste kunt delen en hoe je die content strategisch kunt inzetten. Dit is echt maatwerk, dus ik pas me aan jouw behoeften aan. Onderwerpen waar we mee aan de slag kunnen gaan in het traject zijn: jouw ambities, je doelgroep, het maken van content, structuur aanbrengen, webteksten schrijven, SEO en social media

Kennis & Actiepunten

Uit ieder gesprek rollen verschillende actiepunten. Ik deel mijn ervaringen en kennis met jou, zodat jij zelf de nodige stappen kunt nemen en de kennis ook echt toe gaat passen in jouw eigen business. 

Feedback

Het is de bedoeling dat je zelf content gaat maken, maar dat betekent niet dat ik je niet help. Alle teksten die je schrijft kun je door mij laten nalezen om feedback te ontvangen. Deze kun je via Google Drive met mij delen en dan krijg je van mij binnen twee werkdagen een reactie.

Samenwerken

Ik weet dat je het als ondernemer vaak druk hebt en daarom ga ik nog een stap verder voor je: tijdens het traject kun je 5 teksten bij mij neerleggen, die ik voor je zal schrijven. Dit geldt ook voor SEO aspecten, we verdelen samen wie wat oppakt.

Lieve woorden

Online SEO cursus

Praktische info

Start!

Voor de eerste kennismaking vraag ik je om een aantal vragen te beantwoorden. Op die manier krijg ik een goed beeld van wie jij bent, wat je verwachtingen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Hier gaan we tijdens de vrijblijvende kennismaking verder op in.

The perfect match?

Wanneer we beiden vinden dat wij de perfect match zijn, plannen we het eerste gesprek in. Voor dit gesprek ontvang je van mij op voorhand een aantal vragen. Zo kunnen we tijdens het gesprek direct de diepte in. Aan de hand hiervan maken we een planning voor de komende stappen.

Contactmomenten

Om de week komen we online samen via Google Meet. Je krijgt van mij een persoonlijke link met toegang tot deze video calls. Daarnaast kun je mij iedere werkdag mailen voor vragen of feedback. Voor het schrijven van de content werken we met Google Docs, zodat we gemakkelijk bestanden met elkaar kunnen delen en van feedback kunnen voorzien.

Investering

In drie maanden tijd geef ik jou en je eventuele team alle kennis die ik in huis heb om je bedrijf beter vindbaar te maken door middel van content marketing en SEO. Naast dat ik mijn kennis deel en zaken uit handen neem, ga je ook zelf aan de slag, zodat je zoveel mogelijk uit het traject kunt halen. De tijd die je nodig hebt voor het traject is ongeveer drie uur per week, al is dit volledig afhankelijk van hoe snel jij wilt gaan. Mijn advies is in ieder geval om alles eruit te halen wat erin zit!

De investering voor het drie maanden traject bedraagt €2500,- excl. btw.