FAB.Academy

Ben je klaar om je bedrijf écht online zichtbaar te maken en met gemak droomklanten aan te trekken?
FAB.marketing

Het is tijd jouw business de zichtbaarheid te geven die het verdient

Geregeld hoor ik van klanten dat ze het maar lastig vinden om online aanwezig te zijn. Het kost veel tijd en energie en het levert eigenlijk niets op. Hoe doen anderen dat toch?

Hoe fijn is het wanneer een salesgesprek begint met ‘het is zo leuk, ik heb echt het gevoel jou te kennen!’ En het vervolgens wordt afgesloten met ‘eigenlijk weet ik het al hoor, ik wil met jou werken.’

Dit is precies wat ik van mijn klanten hoor en waar ik jou ook bij kan helpen. Het is zo zonde als jouw business niet de zichtbaarheid krijgt die het verdient. Je verspilt hiermee de kans om van jouw business het succes te maken dat je voor ogen hebt.

Daarom heb ik de FAB.Academy ontwikkeld! Het wordt een deep dive in je business, jouw doelen en content. Door middel van waardevolle modules leer je zowel je social media kanalen als je website strategisch inrichten om jouw doelgroep om te zetten tot ideale klant.

We gaan ervoor zorgen dat niemand meer om jou en jouw business heen kan, dat jij een super effectieve website hebt en dat jij met gemak droomklanten aantrekt.

Stel je eens voor dat..

  • Jij met gemak authentieke content maakt, waar je 100% achter staat en waarmee jij je werkelijk onderscheidt van jouw concurrenten.
  • Jij spot on content deelt waarmee jij direct jouw doelgroep aanspreekt en aanzet tot actie. 
  • Jouw website en social media kanalen elkaar versterken en je via beide kanalen een waardevolle verbinding met jouw doelgroep aangaat.
  • Jij precies weet waar je voor staat en dit direct online kunt vertalen naar een sterke positionering in de markt. 
  • Jij moeiteloos klanten aantrekt die ook daadwerkelijk bij jou en je aanbod passen.
  • Er geen weg meer terug is naar meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzet.

Wat de FAB.Academy jou gaat opleveren:

In 3 maanden tijd leer jij hoe jij jouw business onder de aandacht brengt, zodat jij met gemak jouw doelgroep weet te bereiken en omzet tot betalende klant. Dit programma gaat zo veel verder dan enkel het delen van kennis, we gaan ervoor zorgen dat zowel jouw social media kanalen als je website strategisch zijn ingericht om daadwerkelijk resultaat te behalen. 

Uiteindelijk heb jij je business om geld te verdienen, daarom gaan we jouw online kanalen voor je laten werken in plaats dat jij keihard moet werken om er iets uit te halen. Je gaat jouw business op de voorgrond zetten en klanten aan te trekken die echt bij jou passen.

Samen gaat alles zo veel sneller, makkelijker en leuker!

Dit komt er allemaal aan bod:

Module 1: Mindset

Als eerste gaan we ervoor zorgen dat jij een ijzersterke mindset creëert, waardoor jij je niet langer laat tegenhouden door angst of onzekerheden en de benodigde stappen zonder twijfel kunt nemen. Natuurlijk ben ik de hele periode jouw personal cheerleader om je te supporten in alles wat je doet! 

Module 2: Your dream business

Jij gaat jouw droombusiness zo duidelijk voor ogen krijgen dat jij precies weet waarom jij je bedrijf onder de aandacht moet brengen, wie jij met je content wilt bereiken en hoe jij met de juiste woorden jouw doelgroep aan je verbindt.

Module 3: Must know writes basics

Het schrijven van content wordt door veel mensen als lastig ervaren. In deze module neem ik je mee in hoe jij met gemak content maakt, zodat jij direct de juiste snaar raakt zonder dat het je veel tijd en energie kost.

Module 4: Social media

Je bent wel actief op social media, maar het levert je weinig op en kost je onwijs veel tijd die je liever aan iets anders besteed.. Daar gaat verandering in komen! We gaan een onweerstaanbare social media strategie neerzetten met content waarmee jij moeiteloos in contact komt met jouw doelgroep.  

Module 5: Website

Je hebt je website niet voor niets, al lijkt het daar misschien soms wel op. Op jouw website is het straks glashelder wat jij voor jouw ideale klant kan betekenen. Daarnaast gaan we ervoor zorgen dat jij ook met je website de interactie aangaat met jouw ideale klant. Het is niet langer een visite kaartje die je nooit gebruikt. Maar een waardevol kanaal om jouw omzet te vergroten.

Module 6: Blog like you mean it

Een blog is de plek om jouw doelgroep te verleiden met inspirerende content, die overtuigend en informatief is. Met een ijzersterke blogstrategie weet jij straks precies welke content jij moet delen om jouw doelgroep met succes te bereiken. Daarnaast is een blog de manier om jouw vindbaarheid in Google te vergroten. 

Bonus: SEO

Last but not least, hoe zorg je ervoor dat jouw website vindbaar wordt in Google? Website bezoekers via Google zijn zelf opzoek naar de oplossing die jij te bieden hebt. Het is daarom essentieel om ervoor te zorgen dat jij via dit kanaal jouw business vindbaar maakt. Daarom als bonus een hele module over het vindbaar maken van jouw website in Google. 

Praktische info

Start!

Je ontvangt toegang tot de online leeromgeving, waarin je alle lesmodules vindt. Daarnaast ontvang je een uitgebreide vragen lijst met betrekking tot jouw business. Op deze manier kan ik mij goed inlezen en gericht advies geven tijdens de 1:1 sessie.

Online leeromgeving

In de online leeromgeving vind je alle modules. Je gaat hier in jouw eigen tempo doorheen. Wanneer je vragen hebt kun je deze via de chat stellen. Ik beantwoord de vragen zo snel mogelijk, maar zeker binnen twee werkdagen. 

1:1 sessie

Bij de FAB.Academy heb je de mogelijkheid om een 1:1 sessie in te plannen om persoonlijk jouw vragen te stellen en samen te sparren over jouw business. Heb je vragen die niet kunnen wachten, dan kan je die via de chat sturen. 

Investering

De kosten voor de FAB.Academy zijn €-,- Hiervoor krijg je: 

  • 4 maanden toegang tot de online leeromgeving met alle modules.
  • Je hebt gedurende de hele periode van 3 maanden de mogelijkheid persoonlijk jouw vragen te stellen via de chat. 

Nog vragen?

Wanneer je nog vragen hebt of ergens over twijfelt stuur mij dan zeker even een mailtje op info@fab-marketing.nl. 

Je krijgt 4 maanden toegang tot de online leeromgeving. De FAB.Academy duurt 12 weken. In die 12 weken doorlopen we alle modules, hierna heb jij dus nog een maand de tijd om video’s terug te kijken.  

Wanneer jij niet tevreden bent en het gevoel hebt niet voldoende waarde te krijgen waar je iets mee kunt, kun je binnen 1 maand je geld terugvragen. Je stuurt hiervoor een mailtje naar info@erikaderidder.nl o.v.v. Niet tevreden over Academy. Vervolgens krijg je het geld terug gestort. 

Heel eerlijk: ja, het is altijd het juiste moment om te investeren in jouw online zichtbaarheid. Natuurlijk kan ik niet in je portemonnee kijken, maar reken er maar op dat jouw concurrenten je razendsnel inhalen wanneer jij geen stappen zet om jouw business te laten groeien.

Wanneer jij nu het gevoel hebt dat jij met jouw content niet de juiste mensen bereikt en jij meer klanten uit jouw social media en website wilt halen, weet ik zeker dat de FAB.Academy iets voor jou is!

Iedere week opent er een nieuwe module. Je hebt ongeveer 2 tot 3 uur per week nodig om alle modules en opdrachten af te ronden.

Geen probleem! Stuur even een mailtje naar info@erikaderidder.nl dan kan ik je vragen persoonlijk beantwoorden. 

Dat snap ik! En die spanning is alleen maar goed, dit betekent dat jij een stap aan het zetten bent richting groei. Dat dit nog een beetje oncomfortabel voelt is helemaal niet erg, tenzij jij je hierdoor laat tegenhouden. Heeft angst je ooit verder gebracht? Waarschijnlijk niet. 

Ja het is een investering, maar ik weet ook hoeveel het jou gaat opleveren. Dit is geen cursus van een maandje om daarna weer te vergeten. Dit is een bomvolle academy vol waardevolle video’s en opdrachten. Daarnaast ben ik er om je te supporten en ervoor te zorgen dat daadwerkelijk de stappen neemt die nodig zijn.

Wanneer je ergens niet uitkomt kun je via de chatfunctie jouw vragen stellen. Ik zorg ervoor dat je binnen twee dagen antwoord krijgt op je vragen. Ook is het is mogelijk een 1:1 sessie in te plannen.