Tekstuele content creatie

Inspireer & informeer jouw klanten op de juiste manier

Dit ben ik

In mijn functie als marketeer vind ik tekstuele content creatie een van de leukste dingen die er is. Of het nu gaat om een interview uitschrijven, het maken van een magazine of het schrijven van een blog. Laat mij die woorden maar op papier zetten!

Wil jij een weggever maken voor jouw doelgroep, structureel bloggen om meer autoriteit uit te stralen of jezelf in de spotlights zetten met een mooi interview? Ik kom graag met je in contact om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Hey you!
Hey you!

Dit kun je van mij verwachten

Met een frisse, maar kritische blik kijk ik naar jouw vraagstelling. Wat is het doel, wie is je doelgroep en hoe kunnen we die het beste bereiken? Je kunt van mij een kritische noot verwachten, maar altijd onderbouwd. Samen gaan we kijken welke content er nodig is. Ik schrijf, ik denk en ik geef advies. 

We maken een plan om jouw doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken en voeren deze uit. Dit kan samen of je kunt dit volledig aan mij overlaten. Ik hou van taal en beeld, juist door deze te combineren kun je jouw doelgroep aanspreken en autoriteit uitstralen binnen jouw vakgebied.

Aan de slag!

Voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan plannen we een vrijblijvende kennismaking in. Tijdens dit gesprek kunnen we elkaar leren kennen en bespreken welke vraagstelling jij hebt en hoe ik hierbij kan helpen. Hebben we een klik? Dan plannen we een eerste brainstormsessie in. Tijdens dit gesprek gaan we concreet in op het actieplan. Vanuit hier gaan we onze samenwerking verder vormgeven.

© 2020 FAB.marketing