SEO Pro

Fab-marketing Erika


Wil jij zelf een pro worden op het gebied van SEO? Tijdens deze middag gaan we samen kijken naar jouw website en de kansen binnen SEO.

Je gaat naar huis met alle kennis die jij nodig hebt om jouw website beter zichtbaar te maken. Niet alleen een analyse en stappenplan, maar een uitgebreide uitleg hoe jij je doelen kunt bereiken. Daarnaast kijken we kritisch naar je website om ook deze te kunnen optimaliseren. 

Wat houdt het in?

Ontdek wat jij van deze middag kunt verwachten

Ik neem je mee in de wereld van SEO. Je leert wat het is, waarom het belangrijk is en de algemene regels om het toe te passen. 

We duiken in de benodigde data om te kijken hoe jij ervoor staat en wat je nog kunt verbeteren. Jij weet straks precies waar je de data vindt en hoe je het gebruikt.

We gaan alle tools uitgebreid bespreken die het uitwerken van jouw marketing strategie nog makkelijker maakt. Ik leg je precies uit hoe je welke tool inzet voor jouw bedrijf.

Vindbaar zijn binnen Google is tegenwoordig super belangrijk. Een goed geoptimaliseerde website is daarbij essentieel. Samen gaan we goede SEO teksten schrijven en jouw website optimaliseren.

Meer bezoekers op je website betekent meer potentiële klanten. We gaan je website verbeteren om bezoekers om te vormen tot leads. Dit betekent meer gegevens en de mogelijkheid tot meer omzet.

Samen nemen we heel jouw website door voor passend advies. Heb jij nog meer vragen op het gebied van marketing? Let me know, dan bespreken we die ook! 

XIP Professional
XIP Professional
Caro van Bezooijen
Lees verder
Ik zou aan elk bedrijf of het nu startend is of al wat groter Fab.marketing aanraden. De samenwerking met Fab.marketing heeft mij geholpen om een duidelijk beeld te krijgen van onze website. Het heeft mij inzicht gegeven waar de website nog verbeterd kon worden. Het rapport wat je krijgt is een duidelijk en overzichtelijk rapport, waar je echt iets mee kan. Ook fijn om met iemand samen te werken die de moeilijke onderwerpen, makkelijk weet uit te leggen! Ten slotte verliep de communicate met Fab.marketing ook erg snel en professioneel.
Creative Solver
Creative Solver
Elena Malagrida
Lees verder
Dankzij de zoekwoord-analyse die Erika heeft uitgevoerd op mijn website weet ik dat er nog heel veel te verbeteren valt, maar ook wat ik al goed doe. Heel fijn dat ik naast verbeterpunten ook complimenten krijg. En voor die verbeterpunten zijn er ook goede voorbeelden gegeven waar ik meteen mee aan de slag kan.
Studio Steele
Studio Steele
Heidi Steele
Lees verder
Ik heb Erika benaderd om me uit de brand te helpen wat betreft mijn SEO en online vindbaarheid. Erika heeft me hierbij geholpen door voorafgaand een vragenlijst te laten invullen om deze en mijn website te kunnen analyseren. Op onze eerste afspraak heeft ze haar analyse toegelicht en een samenvatting meegegeven met aaknopingspunten hoe ik zelf weer aan de slag kan. Ik kan Erika zeker aan raden aan iedereen die opzoek is naar een professionele en betrouwebare online marketeer.
Vorige
Volgende

Hoe het werkt?

Allereerst vindt er een kennismakingsgesprek plaats om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Wanneer we aan de slag gaan ontvang je een uitgebreid voorbereidingsformulier om in te vullen. Aan de hand hiervan ga ik de afspraak voorbereiden, zodat we de middag effectief kunnen inzetten en direct aan de slag kunnen. Samen gaan we kijken wat er beter kan, hoe je dit direct door kunt voeren in je website en welke stappen jij kunt nemen om jouw website beter zichtbaar te maken binnen Google. 

Kosten

Voor aanvang

325
  • 5 uur lang persoonlijke uitleg

Over mij

Een keertje kennismaken?

Erika de Ridder

Hi, ik ben Erika. Al vele jaren actief als marketing specialist in de fashion branche. Daarnaast heb ik altijd al veel interesse gehad en werkervaring opgedaan in de beauty branche. Dit betekende voor mij het ontstaan van FAB.Marketing, best of both zullen we maar zeggen! 

Ik help je graag op weg met de marketing voor jouw fashion of beauty bedrijf. Door jou te leren wat er mogelijk is, weet jij binnen no time wat je zelf kunt en wat je misschien wilt uitbesteden. Binnenkort een keertje thee drinken?

Fab.marketing advies