Master your marketing

Fab.marketing advies

Is de marketing van jouw bedrijf altijd een blok aan je been? Weet je niet waar je moet beginnen en hoe je jouw marketing het beste aanpakt? Ik ga je helpen!

Samen gaan we jouw persoonlijke online marketing vraagstukken doorlopen. Ik leer je welke stappen je het beste kunt zetten en waarom. Zo weet jij wat je moet doen, of wat je uit wilt besteden. Voorkom dure investeringen zonder dat je weet of het goed gebeurt. Ik geef je alle basiskennis die je nodig hebt voor jouw online succes. 

Wat houdt het in?

Aan de hand van jouw vragen stellen we een persoonlijk plan op. De volgende onderdelen kunnen daarin voorkomen.

Samen gaan we kijken welke elementen van marketing het meeste effectief zijn voor jouw business. We gaan een plan maken om jouw zichtbaarheid te vergroten.

We duiken in de benodigde data om te kijken hoe jij ervoor staat en wat je nog kunt verbeteren. Jij weet straks precies waar je de data vind en hoe je het gebruikt.

Heeft jouw bedrijf een duidelijke content strategie nodig? Ontdek welke onderwerpen jij allemaal aan kunt snijden om in verschillende fases jouw ideale klant te bereiken.

Vindbaar zijn binnen Google is tegenwoordig super belangrijk. Een goed geoptimaliseerde website is daarbij essentieel. Samen gaan we goede SEO teksten schrijven en jouw website optimaliseren.

Meer bezoekers op je website betekent meer potentiële klanten. We gaan je website verbeteren om bezoekers om te vormen tot leads. Dit betekent meer gegevens en de mogelijkheid tot meer omzet.

We gaan kijken welk kanaal het beste bij jouw bedrijf past en hoe je dit in kunt zetten om beter zichtbaar te worden. Hieronder valt uiteraard ook een stuk content strategie, om jouw doelgroep juist aan te spreken.

Hoe het werkt?

Allereerst vind ik een persoonlijke klik essentieel. Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek in elkaar te leren kennen en jouw vraag duidelijk te krijgen. Aan de hand hiervan gaan we een actieplan opstellen, om te kijken welke aspecten voor jou belangrijk zijn. Dit traject is een traject op maat waarin jij centraal staat. Ik leer jou alle relevante zaken op het gebied van marketing. We komen iedere maand samen om de voortgang van lopende zaken te bespreken en nieuwe dingen op te pakken. Uiteindelijk is marketing voor jou geen enkel probleem meer!

Over mij

Een keertje kennismaken?

Erika de Ridder

Hi, ik ben Erika. Al vele jaren actief als marketingspecialist in de fashion branche. Ik ben dagelijks bezig met het tekst en beeld, vind schrijven geweldig en denk graag mee over het verbeteren van de zichtbaarheid van een bedrijf. Dit betekende voor mij het ontstaan van FAB.Marketing, best of both zullen we maar zeggen! 

Ik help jou graag op weg met de marketing voor jouw bedrijf. Door jou te leren wat er mogelijk is, weet jij binnen no time wat je zelf kunt en wat je misschien wilt uitbesteden. Binnenkort een keertje thee drinken?

Fab.marketing advies