Ik heb nog iets voor jou!

Topper! Je hebt nu de masterclass in de mail zitten. Zo niet? Check dan zeker even je spam, het kan zijn dat mijn mail daarin terecht is gekomen. Als je mijn mailadres opslaat als contact mis je nooit meer een mailtje πŸ˜‰

Wil jij nu echt aan de slag met de vindbaarheid van je website? Dan wil ik je een kleinigheidje geven. Jij krijgt namelijk €20 korting op de online SEO cursus, dat betekent in plaats van €119 slechts €99!

Gebruik de code: #SEOmaster bij het het plaatsen van je bestelling om de korting te ontvangen.

Wat anderen van de cursus vonden

β€œDe online SEO cursus van FAB.Marketing heeft mij enorm veel hanige handvatten gegeven om mijn website beter vindbaar te laten worden in Google. Door de uitleg van Erika heb ik niet meer het gevoel dat mijn website SEO-proof maken heel erg complex is. Ik heb er dankzij haar tips en uitleg alle vertrouwen in dat ik meer vindbaar ga worden!”
- Kristy
"Een hele, fijne praktische cursus. Erika reageert snel en uitvoerig op je vragen en geeft goede extra tips. Wat een luxe voor een online programma. Best of both worlds. Ik zal nog vaak op deze training terugpakken. Een goede basis om er nu zelf verder mee aan de slag te gaan. En wat de betreft de prijs/kwaliteit; dat is echt een no-brainer! Aanrader!"
- Patty